Asinsaari Break Camp 2021

Palaamme kolmatta kertaa Asinsaaren breikkileirille 21-23. heinäkuuta 2021! Leirillä harjoitellaan hip-hop elementtejä kuten breikkiä, dj-, räp ja graffititaitoja. Käymme myös uimassa ja saunomassa sekä jamittelemme ja paistamme tietysti illalla lettuja.

Tänä vuonna leiri on kolmen päivän ja kahden yön pituinen!

Leirimaksu on 95 € ja siihen kuuluu ruokailut, yöpyminen, työpajat sekä paita. Maksu laskutetaan ennen leiriä ja palautetaan sairastapauksissa. Leiri kestää keskiviikko 21.7 aamusta perjantai 23.7 iltaan asti. Leirialueella on mökkejä joissa osallistujat leiriytyvät. Leirin kustannuksiin osallistuu myös Street Culture Club ry. Leiri ei siis ole kaupallinen vaan voittoa tavoittelematon.

HUOM. Seuraamme tarkkaan koronatiedotteita. Jos koronarajoitukset tai suositukset kehottavat välttämään alle 50 hkl tapahtumia leirin ajankohtana, leiri peruutetaan. Peruuntumisen myötä rahat palautetaan leiriläisille.

Opettaja esittelyt:

Victor “Vicious” Sono, Sweet Technique/BoogieBrats crew, Kanada

Vicious on maailmankuulusta legendaarisesta Boogie Brats crewistä, sekä Sweet Technique ryhmästä kanadasta. Hän edustaa hurjaa tyyliä ja on menestynyt kansainvälisissä kisoissa. Tällä hetkellä hän asuu Suomessa ja opettelee suomen kieltä, joten saatat saada jonkun vinkin myös suomeksi, mutta autamme oppilaita toki kääntämällä loput 🙂
Niklas “SlickNick” Isola, Free Down Crew, Helsinki/jyväskylä. Kuva on hieman vanha (2016), mutta Niklas on yksi lahjakkaimmista nuorista breikkareista suomessa. Hän opettaa breikkiä ja taiteilee Helsingin suunnalla, ja on erittäin omistautunut treenaaja ja kisaaja.

Leiriläisiltä toivotaan vähintään 9 vuoden ikää sekä reipasta mieltä.

Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia scclappeenranta (ät) gmail.com osoitteeseen mielellään 31.5 mennessä seuraavalla sisällöllä:

  • Osallistujan nimi
  • Ikä
  • Ruokavalio / Allergiat ja oleelliset lääkitykset turvallisuutta ajatellen
  • Paidan koko
  • Huoltajan puhelinnumero ja sähköpostilaskutusosoite

Henkilökohtaiset tiedot pysyvät vain leirin järjestäjillä. Leirillä on leirivakuutus ja useita aikuisia sekä nuoria leirin vetäjiä. Uintipaikalla on aina valvoja.

Lasku 95€ lähetetään leiriläisten ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen heinäkuun alussa, ja maksuaikaa on kaksi viikkoa.

Edellisten vuosien leirivideot näkyvät tässä:

Vuoden 2020 leirivideo,
ja vuoden 2019 leirivideo.

Kysy lisää soittamalla meille:
Hiski Hämäläinen 0503551145 tai Jyri Poikonen 040 0566251